Retourneren

Het kan weleens voorkomen dat u een bestelling wilt retourneren. Wellicht omdat het product niet bevalt of misschien een andere reden. Wat de reden ook mag zijn, u heeft tot uiterlijk 14 dagen na ontvangst de tijd om het pakket te retourneren. 

Als u een pakket wilt retourneren dienen de tags er nog aan te zitten, het product mag niet gedragen zijn, wel mag je het product hebben gepast. Ook is het belangrijk dat het product wordt teruggestuurd in de originele verpakking.

De kosten van het retourneren zijn geheel voor eigen rekening. De kosten bedragen circa €6,95 per pakket. Raadpleeg voor de exacte tarieven uw vervoerder. 

Als er bij de bestelling is gekozen voor zelf ophalen in Rosmalen, en u wilt de bestelling retourneren. Dan heeft u tot uiterlijk 14 dagen nadat u de bestelling heeft opgehaald om de bestelling in originele verpakking zelf terug te brengen. . 

Als het pakket bij ons is binnengekomen wordt het volledige orderbedrag binnen 14 dagen na ontvangst teruggestort op uw rekening. 

Als u een retour wilt aanvragen mailt u naar info@vivelamitie.com De mail moet het volgende bestand bevatten klik hier. Het bestand dient zo volledig mogelijk ingevuld te worden. Nadat wij de aanvraag hebben binnengekregen nemen we contact met u op en krijgt u verdere instructies over hoe u het pakket terug kan sturen. 

Als er eventuele vragen zijn neem gerust contact met ons op!